Krijg geen spijt, boek op tijd! Dit zijn de meest gewilde bestemmingen voor 2020

De zomer van 2019 is nog niet eens begonnen en we beginnen al over volgend jaar. Huh? Geloof ons: dat is niet zonder reden. Sommige bestemmingen zijn nu namelijk al razend populair! Hebben jullie dus een bijzondere reis in de planning staan voor 2020, dan is het slim om nu alvast na te denken over je reisplannen. Deze vijf bestemmingen gaan extra hard, dus voorkom teleurstellingen en boek op tijd!

1. Amerika

Paardrijden door Monument Valley, Amerika

Leer samen surfen in Californië, zwem met zeekoeien in Florida of verblijf op een cowboyranch in Zuidwest-Amerika. Amerika niet alleen heel divers, maar ook erg veilig en vraagt er gewoon om per auto verkend te worden.

Kiezen jullie voor Florida en ontmoet je Mickey in Disney World, neem je een hap uit The Big Apple in New York of gaan jullie paardrijden met een Navajo-indiaan in Monument Valley? Laat The American Dream niet alleen een droom !

Naar Riksja Family Amerika

2. Canada

Kanoën in Canada

Ik zag twee beren en gletsjermeren … In Canada is het géén wonder, want hier kom je bruine beren geregeld tegen. Wel van een afstandje, gelukkig. West-Canada is dé stoere familiebestemming, maar ook een veilig westers land met een uitstekend wegennet, behapbare reisafstanden en comfortabele overnachtingen. Tijdens een reis door Canada spotten jullie beren in de bergen, kunnen jullie gaan kanoën over een gletsjermeer en marshmallows roosteren boven een kampvuur. Zin in een onvergetelijk avontuur? Dan is dit dé bestemming die jullie zoeken!

Naar Riksja Family Canada

3. Zuid-Afrika

Timon, Pumba én Simba wil je natuurlijk ooit in het echt zien. En waar kan dat beter dan tijdens een safari in Zuid-Afrika? Bijvoorbeeld in Pilanesberg , in het noorden van Zuid-Afrika. Hier vind je grote wildparken in een typisch Afrikaanse setting van dorre savannes en ruige rotslandschappen. Pilanesberg is vrij makkelijk te bereiken en het is het gehele jaar malariavrij. Mei tot en met augustus is met een gemiddelde temperatuur van twintig graden trouwens perfect om door Zuid-Afrika te reizen. Het regent dan weliswaar iets meer, maar als het al regent, is dit meestal ’s nachts en is de regen snel weer verdwenen.

Naar Riksja Family Zuid-Afrika

4. Thailand

resort Ko Tao Thailand snorkelen

Thailand is veilig, betaalbaar en je vliegt er rechtstreeks heen: extra fijn met kinderen. Bovendien is het er heel het jaar door lekker tropisch weer. Samen tempels, jungle en bounty-eilanden ontdekken: wat wil je nog meer? Van het bruisende Bangkok tot aapjes spotten in de jungle van Khao Sok: een reis door Thailand is één groot avontuur.

Naar Riksja Family Thailand

5. Indonesië

Kamperen Indonesie

Een ander Aziatisch land dat nu al veel geboekt wordt voor 2020 , is Indonesië. En dat is niet voor niets, want samen fietsen door glooiende rijstvelden, versierde tempels bewonderen en crossen door de tropen in Bali is ook simpelweg fantastisch. Indonesië is wat verder vliegen dan andere bestemmingen, maar ter plaatse zijn de reisafstanden kort en is de afwisseling verrassend groot. Zoeken jullie nog een unieke bestemming voor jullie reis in 2020? Dan is Indonesië met zijn prachtige eilanden precies wat jullie zoeken.

Naar Riksja Family Indonesië

Benieuwd waar je het beste heen kunt gaan in welke maand? Bekijk de beste reistijd per bestemming of laat de bestemmingswijzer je helpen!