Deze 3 bestemmingen zijn perfect voor een reis met tieners

Met tieners op reis gaan betekent dat je een beetje avontuur, een beetje uitdaging én een beetje spanning in één bestemming moet zien te vinden. Je wilt ze immers wel kunnen losweken van die tablet of mobiel. Gelukkig zijn wij zélf reizende ouders die zelf we met onze tieners hebben gereisd. We hebben de drie beste bestemmingen voor een familiereis met tieners op een rij gezet. Zo hoeven jullie ‘alleen’ nog maar te kiezen of het Azië, Noord-Amerika of Zuid-Amerika wordt.

Wilde avonturen in Peru

Tijd voor actie? Peru is dé bestemming voor wie zich graag helemaal uitleeft tijdens een vakantie. Het land van de alpaca’s, kleurrijke poncho’s en het Andesgebergte is dé bestemming voor een actieve en avontuurlijke reis. Zandsurfen en buggyrijden over golvende zandduinen, samen de Inca Trail hiken naar Machu Picchu en raften tussen vulkanen … hoeveel actie wil je hebben? Eén ding is zeker: een reis door Peru is een avontuur om nooit te vergeten!

Naar Riksja Family Peru

Ni hao! Op rondreis door China

China is misschien niet het eerste land waar je aan denkt bij een reis met je tiener, maar met een indrukwekkende historie en een waanzinnig landschap is dit hét land voor een reis vol avonturen. Klauter samen over de Chinese Muur, kom oog in oog te staan met kleisoldaten en pandaberen en dobber op een bamboevlot op een kronkelrivier dwars door het Karstgebergte.

Speciaal voor gezinnen met (jonge) tieners hebben we een rondreis samengesteld waarin je samen een groot deel van China te zien krijgt. De afstanden die je aflegt zijn groot, maar in dit immense land is dat eigenlijk ook wel noodzakelijk. Gelukkig reizen jullie met de hogesnelheidstrein die wel snelheden tot wel driehonderd kilometer per uur kan behalen, dus vervelen zul je je sowieso niet!

Naar de Riksja China familiereis

Howdy partner! Zuidwest-Amerika wacht op jullie

amerika-met-tieners

Wist je dat Nederland zo’n 231 keer in Amerika past qua oppervlakte? Het land is dus best wel groot! Het zuidwesten van Amerika is ideaal om samen met tieners te ontdekken. Als je er met Riksja Amerika naartoe reist, kun je beachcruisen langs Venice Beach in Los Angeles, paardrijden met een Navajo-indiaan in Monument Valley en suppen over de Coloradorivier. Veel activiteiten zijn best actief, maar tegelijkertijd ontspannen: perfect om samen met je tieners te genieten tijdens jullie reis door Zuidwest-Amerika.

Naar Riksja Family Amerika

Nog meer reisinspiratie? We hebben ook de gaafste surfplekken voor tieners op een rij gezet! Twijfel je überhaupt nog of je met je tiener op reis moet? Wij zeggen: doen en wel hierom!

 

 

Voor welke bestemming je ook kiest, met Riksja Family zit je altijd goed. Onze verre reizen met kinderen zijn individueel, maar georganiseerd: vervoer, gave activiteiten en bijzondere slaapplekken zijn al inbegrepen. Daarbij houden we de dagafstanden behapbaar en het reistempo relaxed. In totaal kun je met Riksja Family twintig landen ontdekken. Waar gaat jullie volgende reis naartoe?

Bekijk al onze bestemmingen