Bekijk de landenpresentaties

Afgelopen zondag 11 november was het Riksja Reisevent en wat was het tof! Ontzettend veel reizigers kwamen op ons Riksja Reisevent af voor verschillende workshops en reisinspiratie. Voor de kinderen was er ook veel te doen: zo was er een klimwand, buiten konden tieners legaal een vuurtje stoken en voor de allerkleinste werd er kinderyoga gegeven. Op het event deelden onze reisfanaten natuurlijk ook hun persoonlijke tips. Heb je deze sessies gemist, maar wil je ze wel heel graag terugzien? Dat kan! We hebben ze namelijk live opgenomen, je vindt ze hieronder.

Reizen met kinderen

Reizen met kinderen spannend? Welnee, onze reisfanaat Marloes deelt haar tips!

Amerika

Onze reisfanaten Lianne en Jolinda zijn gek Amerika en delen hun favorieten.

Peru

Volg het Incapad naar wereldwonder Machu Picchu, ga tokkelen door de canyon of raften tussen de vulkanen. Reisfanaat Ineke vertelt je alles over een reis naar Peru.

Costa Rica

Het land Costa Rica is ideaal voor gezinnen. Onze reisfanaten Nelleke en Nienke vertellen je waarom jij ook een keer naar Costa Rica moet gaan.

Sri Lanka

Wil jij heel graag naar Sri Lanka? Dan mag je deze sessie van onze reisfanaten Anne-Marie en Lisa zeker niet missen!

Zuid-Afrika

De bestemming Zuid-Afrika blijft populair bij reizigers. Wij snappen goed waarom en reisfanaten Jolanda en Robert-Jan delen daarom ook hun tips.

Vietnam

Tijdens een reis door Vietnam slaap je op een houten boot in Halong Bay, kun je je eigen loempia’s maken en snorkel je bij tropische eilanden. Is dit alles? Nee, Vietnam heeft veel meer te bieden! Onze Vietnamgekken Vincent en Anouk delen hun favorieten.

Canada

Zoek je een stoere bestemming voor je gezin? Dan is Canada wellicht iets voor jou! Reisfanaten Rommy en Linda delen hun tips.

Indonesië

Ontdek samen glooiende rijstvelden, versierde tempels en de klanken van gamelanmuziek. Indonesië is wat verder vliegen dan andere bestemmingen, maar ter plaatse zijn de reisafstanden kort en is de afwisseling verrassend groot. Onze reisfanaten Romy en Kerstin vertellen je alles over reizen door Indonesië.

Bekijk hier de live-uitzending van het Riksja Reisevent terug!