Dit waren onze Riksja-momenten in 2018!

We staan alweer met één been in 2019, maar voordat we vol het nieuwe jaar in gaan, blikken we nog één keer terug op 2018! Het was een memorabel jaar, op meerdere fronten. We ontwikkelden meerdere nieuwe bestemmingen, kregen er 6 nieuwe collega’s bij en we mochten maar liefst 5.729 mensen op reis sturen. En daar blijft het niet bij … Dit was ons Riksja-jaar!

April: Riksja Europa

Veel mensen denken dat we alleen maar verre reizen aanbieden, maar niets is minder waar. Onze Europese bestemmingen – Griekenland, Spanje, Portugal en Italië – waren altijd te vinden onder ons label Zomerzin. In april hebben we de reizen in een nieuw jasje gestoken: de bestemmingen én Lapland en IJsland zijn nu te vinden onder Riksja Europa. Riksja Family biedt ook een bestemming in Europa aan, namelijk Riksja Family Griekenland.

Juni: Riksja Vietnam Kids

Ver reizen met kinderen? Jazeker! Wij bieden we al tal van kindvriendelijke bestemmingen aan. In mei hebben we het gezinsaanbod uitgebreid met de bestemming Vietnam. Overnacht op een houten boot in Halong Bay, leer je eigen loempia’s maken en snorkel bij de tropische eilanden.

Juni: jubileum Riksja Travel

Wow, Riksja Travel bestaat deze maand maar liefst 17,5 jaar! Wat een mooie mijlpaal. Op naar de komende 17,5 jaar!

September: Campfire Stories

Ook zo verslaafd aan Expeditie Robinson? Je kunt nu zelf een nachtje op een onbewoond eiland doorbrengen, of midden in de bush slapen. Het draait hier niet om survival en je hoeft zeker niet op een houtje te bijten. Met Riksja’s Campfire Stories kun je op drie van onze Riksja Kids-bestemmingen (Thailand, Zuid-Afrika en Indonesië) ervaren hoe het is om even terug naar de basis te gaan, weg van alle wifi en kwaliteitstijd met elkaar te besteden. Kruip rond het kampvuur en geniet van elkaars gezelschap.

Oktober: jubileum en een nieuw Atrium

Na in juni al het 17,5-jarig jubileum gevierd te hebben van Riksja Travel, mogen we in oktober proosten op nog een mijlpaal: wij bestaan tien jaar! Tien jaar waarin we tal van ouders samen met hun kinderen de wereld hebben mogen laten ontdekken. Wat een feest!

Beide feestjes kunnen we meteen vieren in ons gloednieuwe atrium: een ontmoetingsplek tussen onze twee panden, waar we samen kunnen lunchen, vergaderen, tafelvoetballen en borrelen. Voor reizigers, door reizigers.

November: Riksja Reisevent en Riksja Family

Terwijl het buiten steeds guurder en donkerder wordt, hullen we ons in tropische sferen tijdens het jaarlijkse Riksja Reisevent! Dit jaar mogen we zo’n 2.400 reizigers inspireren met landenpresentaties en workshops. Onze bestemmingsexperts wordt het hemd van het lijf gevraagd.

Het event is ook een mooi moment om onze naamswijziging bekend te maken: Riksja Kids wordt Riksja Family. Zo is duidelijk dat je niet alleen met jonge kinderen de wereld kunt verkennen, maar dat tieners en zelfs opa’s en oma’s bij ons meer dan welkom zijn.

En nu …? Natuurlijk staan we niet stil en staan we alweer te trappelen om dit in 2019 te overtreffen. Houd onze site, nieuwsbrief en socialmediakanalen in de gaten!