Save the date: hét Riksja reisevent 2017

Zet zondag 5 november in je agenda!

Na het succes van het Riksja Reisevent vorig jaar, kan een derde editie natuurlijk niet uitblijven. Wil je de RiksjaKids-specialisten in levende lijve ontmoeten? Bestel nu je gratis kaartje en kom op zondag 5 november naar het Riksja Reisevent 2017 samen met je kids! De locatie is vorig jaar erg goed bevallen en daarom toveren we ook dit jaar de Fabrique in Utrecht weer om in wereldse sferen. En de ingrediënten? Die zijn dit jaar heel anders! Reis met ons de wereld rond met 3 verschillende routes die je kunt nemen en volg interessante workshops. Uiteraard zijn er ook activiteiten voor de kinderen.

Wil je erbij zijn? Wacht dan niet te lang met aanmelden, vorig jaar waren alle kaartjes voor het event in no time vergeven én nu loopt het ook al storm.

Ontdek de wereld via een route die je zelf kiest

Kies voor één van de drie routes door de Fabrique. Eén van de routes is speciaal gericht op reizen met het gezin. Kies je voor één van de andere routes dan maak je een reis van de gebaande paden af of ontdek je de hoogtepunten van een ‘land’.

Tijdens de reis door de Fabrique stap je even in een tijdmachine en reis je af naar een verre bestemming met een VR-bril, leer je een vuurtje stoken of bereid je heerlijke aziatische snacks. Verschillende activiteiten die je tegenkomt op één van de routes.

Kids activiteiten

Naast de route die speciaal is opgezet voor de hele familie, zijn er ook nog activiteiten voor de allerkleinsten. Zo kunnen de kids knutselen, kleuren en worden ze omgetoverd tot een kleurrijke vlinder of spiderman. Twijfel dus zeker niet om ook de kids gezellig mee te nemen naar het event. Je kunt speciaal kaartjes voor kids selecteren.

Workshops

Neem jij altijd een camera mee op reis en zou je graag leren hoe je de perfecte foto maakt? Die ene foto van die vrouw in Guatemala waarbij haar glimlach zoveel meer zegt of het weidse uitzicht over de Grand Canyon, fotograferen is een vak op zich. Maar gaaf als je met dat soort foto’s terug kan komen van je reis, toch? Je leert alle ins en outs tijdens de ‘Fotoworkshop’.

Wil je het nóg iets spectaculairder maken, dan kies je ervoor om met een drone op pad te gaan. Uiteraard alleen wanneer dit mag op een bestemming. Tijdens deze workshop leer je “Hoe om te gaan met een drone” en een gave foto te maken vanuit de lucht.

Vloggen? Helemaal van nu, maar hoe werkt dat nu eigenlijk? Ben jij iemand die dit graag wil leren? Volg dan de workshop ‘Vloggen op reis’. Je leert hierbij hoe je de beelden het beste kunt maken, wat werkt goed en wat kun je beter niet doen. Alle drie de workshops worden gegeven door ervaren foto- en filmmakers.

workshop

Ontmoet ons

Natuurlijk zijn wij er zelf ook! Tijdens verschillende landenpresentaties laten wij je graag zien van welk land wij fan zijn en waarom je juist deze bestemming zou moeten kiezen. Daarnaast kun je aansluiten bij één van de ronde-tafelgesprekken, waarbij je de vragen kunt stellen over de bestemming en natuurlijk hoe het is om op reis te gaan met de kinderen. Niet alleen wij zijn razend enthousiast, reizigers die je voor gingen kun je ook ontmoeten.

 

Claim nu jullie kaartje

Vorig jaar waren alle kaartjes voor het event in no time vergeven. Wacht daarom niet te lang. Om 11 uur zwaaien de deuren open van de Fabrique en heb je de keus één van de 3 routes te kiezen. Om 17.30 sluiten de deuren weer. Geef je nu op! ( Je kunt speciaal voor kids tickets selecteren)