Ons allereerste Riksja reisevent

Het Riksja Reisevent is uitverkocht. Als je een kaartje hebt: we zien je graag de 8e! Voor alle anderen, tot een volgende keer.

Het is zover. Met trots presenteren we: ons eigen Riksja Reisevent op 8 november. In de Rijtuigenloods in Amersfoort dompelen we je onder in wereldse sferen. 3 Op Reis-presentator Chris Zegers neemt je mee met verhalen over zijn meest bijzondere reismomenten en je leert van een filmmaker en een Columbus Magazine-fotograaf hoe je je herinneringen zo goed mogelijk vast kan leggen. Terwijl de kids op avontuur gaan met onze eigen Bas in de Bush, nemen onze reisspecialisten je mee op reis naar hun bestemming. En ben je er nog niet helemaal uit waar je volgende reis naartoe gaat, dan helpt de destination doctor je op weg.

Ben je erbij? Meld je snel en gratis aan (er zijn een beperkt aantal kaarten beschikbaar). We zien je heel graag de 8e!

Een dag bomvol reisinspiratie:

Chris neemt je mee op reis

In het BNN-reisprogramma ‘3 Op Reis’ gaat Chris Zegers op zoek naar avontuurlijke bestemmingen over de hele wereld. Plekken waar hij lokale mensen ontmoette: mensen die zijn hart raakten, die zijn leven verrijkten. “Van het reizen heb ik geleerd m’n hart te volgen en bewuster keuzes te maken.” Tijdens het event deelt Chris zijn levensvisie en vertelt hij over die ontmoetingen die hem het meest zijn bijgebleven.

Leer van de pro’s van Columbus Magazine

Terug van je reis begint het nagenieten van de vele indrukken en ervaringen. Dat lukt nog beter als je die bijzondere momenten goed weet vast te leggen in foto, tekst of video. Daarom organiseren we tijdens het event schrijf, fotografie- en videoworkshops vol praktische tips. Een reporter en een fotograaf van reismagazine Columbus Magazine vertellen over hun passievolle werk en filmmaker Michiel Zwart laat zien hoe je meerdere korte filmpjes samenvoegt tot een visueel reisverslag.

Ontmoet ons

Natuurlijk zijn wij er zelf ook en kun je kennismaken met ons team. Vraag ons gerust het hemd van het lijf over je favoriete bestemming, onze reisspecialisten kunnen je precies vertellen wat je absoluut niet mag missen. Weet je nog niet waar je volgende reis naar toe gaat? Onze destination doctor schrijft graag een recept voor.

Neem je kinderen mee!

Wij zorgen vandaag voor de kinderen. Nou ja, we nemen ze mee op een spannende speurtocht door oude treinwagons en niet Freek in ’t Wild maar onze Bas in de Bush leert ze survivallen. En de kleinsten kunnen zich laten schminken als leeuw, aap of krokodil. De knutseltafel staat klaar. De reisspecialisten van RiksjaKids vertellen graag hun tips uit eigen hand om samen de wereld te ontdekken.