Stress bij het kiezen van je bestemming? Bel onze SOS-hulplijn!

Je kent het wel: je wilt op reis, maar waarnaartoe?! Zoveel bestemmingen, zoveel keuzes. We helpen je graag een handje en hebben daarom de hulplijn ‘SOS bij keuzestress’ in het leven geroepen. Twijfel je over je volgende vakantiebestemming, dan kun je hiermee telefonisch hulp vragen van een van onze bestemmingsexperts. 

Traditiegetrouw wordt met de Vakantiebeurs begin januari het boekingsseizoen in de reissector afgetrapt. Wie nu een reis wil boeken, heeft meer dan genoeg om uit te kiezen: zowel de bestemmingen als de reisaanbiedingen vliegen je om de oren. Fijn, zou je denken, maar uit onderzoek blijkt dat reizigers door het toenemende aanbod steeds meer stress ervaren bij de zoektocht naar de volgende reisbestemming. En we snappen wel waarom: reizen is in de loop der jaren steeds toegankelijker geworden en de keuze is enorm. Niet voor niets hebben we geregeld reizigers aan de lijn die twijfelen tussen … nou ja, eigenlijk de hele wereld. Onze SOS-hulplijn biedt dus uitkomst!

Twijfel jij ook waar je volgende vakantie heen moet gaan, bel dan tijdens kantooruren met onze SOS-hulplijn op telefoonnummer 071-8910175. We helpen je aan de hand van de gewenste reisperiode, reisduur en reisvoorkeuren om een bestemming te vinden die perfect bij jou past. We zetten graag onze expertise in om elke twijfelende reiziger op weg te helpen. Wat dat betreft sluit de hulplijn helemaal aan op ons DNA: voor reizigers, door reizigers.

De SOS-hulplijn is tot eind maart te bereiken. Heb je telefoonangst of geen mogelijkheid om tijdens kantooruren te bellen, dan kun je ook gebruik maken van onze bestemmingswijzer.

Al onze bestemmingen