Top 10 sinterklaascadeautjes voor kids

Ja, hij is er weer: Sinterklaas! En daar horen natuurlijk pepernoten, chocoladeletters én cadeautjes bij. Hebben jouw kids je al gevraagd of ze hun schoen mogen zetten? En hebben ze het al over pakjesavond?

Maar, oh oh oh … wat moet Sint nu toch geven? Geen (peper)nood(=t): wij hebben de tien leukste sinterklaascadeautjes voor jonge reizigers op een rij gezet. Dan moeten ze dit lijstje alleen nog even doorgeven aan Sint. ;-)

1.Waboba Water Bouncing Ball

stuiterbal-sinterklaas

Zijn jouw kids liever actief dan lui op vakantie? En helemaal dol op waterspelletjes? Dan is de Waboba Water Bouncing Ball echt wat voor ze! Dit kleine balletje neem je gemakkelijk mee op reis. Waar een normale bal blijft drijven, komt de Waboba Ball in actie. Je laat eerst het balletje volzuigen en dan stuiter je erop los! Na de reis kunnen de kids er nog vaak plezier van hebben in een zwembad bij jouw thuis in de buurt. Leuk voor jong en oud!

Te koop voor €7,95 op Ikwilmeerreizen.nl

2.Action Cam

sinterklaas-cadeau

Voor de jonge reizigers die veel willen vastleggen tijdens hun reis is de Action Cam een leuk cadeau! Dit is niet enkel een simpele camera: je kids kunnen ook de foto’s erop bewerken met allerlei effecten. Reis je veel met de auto tijdens de vakantie? Geen probleem: met de Action Cam kun je filmpjes maken van de omgeving en spelen je kinderen spelletjes erop. Bevestig het cameraatje aan je fiets of maak avontuurlijke filmpjes onder water. Alles kan met de Action Cam! Leuk voor kinderen tussen vijf en twaalf jaar, maar ook voor de ouders natuurlijk.

Koop hem voor €39,99 op Bol.com

3.Rara, wat ben ik?

sinterklaas-cadeau

Voor onderweg in de auto zijn er heel wat spelletjes om de tijd te verdrijven. Wij vonden ‘Rara, wat ben ik?’ (Reiseditie) toch echt wel een van de leukste. Je zet een kaart op je hoofd en stelt vervolgens vragen aan de ander om te ontdekken wat je bent. Gegarandeerd veel speelplezier tijdens lange ritjes in de auto. Leuk voor kinderen tussen zeven en twaalf jaar.

Te koop voor €8,99 op www.bol.com

4.Trunki

trunky-sinterklaas

Met Trunki hoeven je kids nooit meer ver te lopen op vliegvelden of kunnen ze lekker gaan zitten als jullie lang moeten wachten. De koffer is licht, maar sterk, en heeft een inhoud van 18 liter. De koffer is speciaal ontworpen om de kwetsbare ruggen van je kinderen te ontlasten. Met Trunki rijden je kids gemakkelijk achter je aan: zelfstandig of getrokken door jou. Bovendien mag de Trunki mee als handbagage in een vliegtuig! Ze zijn er in allerlei kleuren en designs te krijgen en goed te gebruiken voor kinderen ouder dan drie.

Verkrijgbaar tussen de €42,99 – €59,99 op www.trunki.nl

5.Verboden voor ouders – Encyclopedie van alle landen

encyclopedie-kids

Voor de nieuwsgierigen onder ons is dit boek een must. Dit boek staat vol met grappige feitjes en verhalen over allerlei landen. Je kinderen leren veel over taal, hoofdsteden, gebeurtenissen, dieren en nog veel meer. Want wat zijn de vijf luidste dieren ter wereld? En wie heeft het gaatje in de donut uitgevonden? Je leest het allemaal in de Encyclopedie!

Te krijgen voor €19,99 op www.bol.com

6.Point it

leuk voor kids

Ga je op reis naar een Engelstalig land? Of misschien ga je rondreizen in China? In veel gevallen is het ‘Point it-boekje’ erg handig. Met dit boekje kunnen je kids gemakkelijk de plaatjes aanwijzen van hetgeen dat ze bedoelen, als je de taal niet goed spreekt. Veel reizigers gebruiken dit boekje in China, maar ook kunnen kinderen hier baat bij hebben. Vooral als zij nog niet goed Engels spreken, maar zichzelf wel graag willen uiten. ‘Point it’ is dus erg handig voor jong en oud!

Te koop voor €9,49 op www.bol.com

7.Ikke gaat vliegen

ikke-gaat-vliegen

Dit boekje gaat over een meisje dat voor het eerst gaat vliegen met haar ouders. De auteur Els den Butter neemt alle aspecten van een eerste vliegreis mee in het verhaal en is daarom voor je peuter of kleuter erg leuk om zich voor te bereiden. Ook staan er leuke illustraties in. Vind je kind dit boekje leuk? Er zijn nog veel meer verhalen te lezen over de reisavonturen van het meisje Ikke. Leuk voor kinderen ouder dan vier.

Verkrijgbaar voor €10,95 op verrereizenmetkinderen.nl

8.Young Scientist Vakantieboek

reisboek-kids

Waarom hebben de Grieken andere letters dan wij? En waarom is het in Engeland een uur vroeger? Allerlei vragen waar je kids een antwoord op krijgen in dit leerzame ‘Young Scientist-vakantieboek’. Dus genoeg leesvoer voor lange stukken in de auto. Door het hele boek heen lossen ze woordzoekers en codekrakers op, waardoor ze zich niet hoeven te vervelen op het strand of op het vliegveld.
Een leuk boek voor kinderen tussen de acht en twaalf jaar.

Te koop voor €12,50 op www.dezwerver.nl

9.Travel & Scratch Reisdagboek

reizigers-cadeau-kids

Willen je kids meer leren over de wereldkaart? Dan is dit reisdagboek wat voor ze! Je kunt de landen wegkrassen waar je bent geweest en het boekje bevat ook een checklist en een korte woordenlijst in verschillende talen. De kraskaarten per continent zitten in het opbergmapje, waar je zelf ook nog allerlei reisdocumenten bij in kunt stoppen. Voor jezelf erg handig, maar ook voor de kids heel leerzaam en leuk!

Verkrijgbaar voor €19,95 op www.ikwilmeerreizen.nl

10. Opblaasbare donut

cadeau-kinderen

Deze opblaasbare donut neem je gemakkelijk mee op reis. Je jongere kinderen kunnen erin duiken en ermee zwemmen, de wat oudere kinderen dobberen erin op de zee of in het zwembad. Een normale zwemband kan ook, maar in de vorm van een donut is natuurlijk extra leuk. Voor jong en oud leuk!

Te koop voor €21,95 op www.fonq.nl

 

Met reizen kun je niet vroeg genoeg beginnen, vinden we. Zelf zijn we ook moeder en reizen nog steeds graag met onze kids. Samen de wereld ontdekken, dat is bijna het mooiste wat er is. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan bij onze RiksjaKids-bestemmingen. We wensen je alvast een fijne pakjesavond!