Vliegtickets bij jullie Riksja-reis? Wij regelen de beste deal!

Wist je dat we niet alleen reizen verkopen, maar ook jullie vliegtickets kunnen regelen? En omdat we direct contact hebben met de luchtvaartmaatschappijen, kunnen we in veel gevallen ook nog eens een voordeliger tarief voor jullie regelen, inclusief bagage. 

Leuk zo’n reis plannen, maar nu de vliegtickets nog. Natuurlijk willen jullie niet de hoofdprijs moeten betalen, maar zes keer overstappen is – zeker met kinderen – ook niet wenselijk en het liefst vlieg je ook nog op een tijd die goed aansluit op je reisplannen. En met álle luchtvaartmaatschappijen en álle vliegticketsites die er bestaan, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Geen zorg: de redding is nabij en wel in de vorm van: ons! Als je een Riksja Family-reis boekt*, kunnen wij meteen jullie vliegtickets voor je regelen. We hebben een handige tool waarmee we alle opties zien. Dat neemt je niet alleen uren aan zoekwerk uit handen, maar je profiteert vaak zelfs van een betere prijs. En er is nog een bijkomend voordeel: als jullie vlucht vertraging oploopt of geannuleerd wordt, nemen wij je alle organisatorische rompslomp uit handen en zorgen ervoor dat jullie reisplan alsnog aansluit op jullie vlucht. Ook in het geval van calamiteiten helpen we jullie weer op weg – letterlijk.

Willen jullie nog even overleggen of moet je je vakantiedagen nog afstemmen met werk, dan zetten we je vlucht(en) een aantal dagen kosteloos en vrijblijvend in optie. Zo ben je altijd verzekerd van een goede deal.

De voordelen als wij je vlucht regelen:

✔ Vaak voordeliger tarieven
✔ Prijzen zijn inclusief bagage
✔ Vluchten sluiten altijd aan op je rondreis
✔ Vertraging, wijziging of calamiteit? Wij regelen alles

Betaal de laagste prijs voor je vliegticket

Omdat we samenwerken met tal van luchtvaartmaatschappijen en Airtrade (IATA en ANVR) — de grootste ticketleverancier van Nederland -, zijn we verzekerd van de laagst mogelijke vluchtprijzen. Bovendien zijn we als een van de eersten op de hoogte van speciale acties, zoals de KLM Werelddeal Weken. We zijn aangesloten op alle wereldwijde tarieven -en reserveringsnetwerken. Zo profiteer je van een scherpe prijs voor jullie vliegtickets.

Kinderkorting

De meeste luchtvaartmaatschappijen geven reizigers met kinderen tot en met elf jaar korting op het vluchttarief (meestal 25%). Het verschilt per luchtvaartmaatschappij en is ook afhankelijk van de leeftijd op de dag van vertrek. Als je een reis bij ons aanvraagt, zullen we de exacte korting aan je doorgeven. Ook hanteren de meeste luchtvaartmaatschappijen een korting voor baby’s tot twee kaar (meestal 90%), maar ook dit verschilt per maatschappij. In de offerte vermelden we het betreffende kindertarief apart. Een baby heeft overigens geen recht op een stoel. Voor kinderen tot en met 6 maanden kunnen we een babybedje aanvragen.

Vertrek vanaf Brussel of Düsseldorf

Willen jullie vertrekken vanaf Düsseldorf of Brussel, dan is dit ook mogelijk. Zowel Brussel als Düsseldorf zijn makkelijk en snel per trein te bereiken. Daarnaast kun je op zowel Düsseldorf als Brussel makkelijk en voordelig parkeren.

* Deze service is enkel van toepassing voor reizigers die een Riksja Family-reis bij ons boeken. We regelen geen losse vliegtickets. 

Bekijk al onze gezinsvriendelijke bestemmingen