Mag ik je nummer?

Contact

Online en toch persoonlijk. Hoe dat kan? We hebben weliswaar geen winkel waar je langs kunt komen, maar we bellen graag met je! Bel ons gerust op +31 (0)71- 891 04 05  of stuur een bericht via onderstaand contactformulier en een van onze bestemmingsexperts helpt je verder. Twijfel jij nog helemaal waar je volgende vakantie heen moet gaan, bel dan tijdens kantooruren met onze SOS-hulplijn op telefoonnummer 071-8910175. Onze bestemmingsexperts helpen je aan de hand van je gewenste reisperiode, reisduur en reiswensen bepalen wat de beste bestemming voor je is!

Lees meer over hoe wij werken.

Coronavirus

De uitbraak van het coronavirus zal je niet ontgaan zijn. We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over bijvoorbeeld de mogelijke invloed van het coronavirus op jouw reis.
Mocht je uitgebreide informatie willen rondom het coronavirus dan kun je terecht op www.riksjatravel.nl/coronavirus.

team RiksjaKids

Bel of mail ons

Je kunt ons mailen op info@riksjakids.nl. Wanneer je hier ook je telefoonnummer vermeldt, kan onze bestemmingsexpert persoonlijk jouw wensen en vragen met je doornemen. We zijn telefonisch bereikbaar op tel: +31 (0)71- 891 04 05

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag tussen 09:00 uur en 17.30 uur
Zaterdag tussen 10:00 uur en 17:00 uur

Adres:
Riksja Family
Pompoenweg 9
2321 DK Leiden
+31 (0)71- 891 04 05

Contactformulier

Ontmoet ons

We ontmoeten je dit jaar graag in levende lijve. Hier vind je het overzicht van alle beurzen waar we te vinden zijn. Zien we je daar?

Volg ons

Heb jij ook een passie voor reizen? Praat met ons mee en deel jouw ervaringen en foto’s met andere reizigers. We zijn actief op FacebookYoutube en Instagram.

Hotel Marokko

Nieuwsbrief

Riksja Family is onderdeel van Riksja Travel. Wil jij altijd als eerste op de hoogte zijn van onze Riksja-reisnieuwtjes? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan