Waar kun je ons ontmoeten?

Telefoneren, mailen en chatten? Dat is wat wij normaal gesproken veel doen tijdens het samenstellen van de reis. Maar wij vinden het eigenlijk nog leuker om een (of eigenlijk: jouw) gezicht achter het mailadres te leren kennen en het over de reisplannen te hebben. Of wellicht heb je nog geen idee welke bestemming het gaat worden, dan inspireren we je graag. Hieronder een lijstje met plekken waar je ons de komende tijd tegen komt.

Verre Reizen-beurs Antwerpen

14 & 15 oktober

Half oktober stonden wij op het Verre Reizen-event in Antwerpen. Het was een geslaagd weekend dus wellicht tot volgend jaar!

Locatie:
Waagnatie
Rijnkaai 150, Antwerpen

Hét Riksja Reisevent

5 november

Het enige échte Riksja Reisevent in Utrecht. Ontdek de wereld via een van de drie avontuurlijke routes, volg workshops, landenpresentaties en sluit aan bij een rondetafelgesprek. Ontdek een bestemming die bij je past. We zijn inmiddels helemaal uitverkocht. Zet jezelf nu op de wachtlijst of kijk op ons reisblog voor meer informatie.

 

Locatie:
DeFabrique
Westkanaaldijk 7, Utrecht

Arts en Auto LIVE

25 november

Op 25 november staan we op Arts en Auto LIVE. In winterse sferen bespreken we graag je reisplannen. En wie durft, kan zich laten opsluiten in onze reisescaperoom …

 

Locatie:
landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt,
Beesd

Vakantiebeurs Utrecht

9 t/m 14 januari

Een reisescaperoom? Die hebben wij. Waag jij een poging om hier zo snel mogelijk uit te ontsnappen? Of kom je langs voor meer informatie over een van onze bestemmingen? We ontmoeten je graag in Utrecht.

 

Locatie:
Jaarbeurs 
Jaarbeursplein 1, Utrecht

Vakantiesalon Antwerpen

25 t/m 28 januari

Heb je ons in oktober gemist in Antwerpen? Dan is dit je kans om ons alsnog te ontmoeten tijdens de vakantiesalon in Antwerpen.

 

Locatie:
Antwerpen Expo
Jan van Rijswijcklaan, Antwerpen