Europa

Ontdek Europa met het gezin! We zijn zelf gek op reizen en vinden het leuk de plekken die we zelf ontdekt hebben, te delen in de rondreizen op de verschillende bestemmingen binnen Europa. Op sommige bestemmingen hebben we een heel uitgebreid product gericht op het reizen met kinderen. Op andere Europese bestemmingen hebben we een aantal routes voor je uitgestippeld. We hebben zelf de ervaring van het reizen met kinderen en kunnen je dus adviseren over het reistempo, de verschillende activiteiten per leeftijd en de leukste slaapplekken. Vraag vrijblijvend een reisvoorstel aan om te zien wat de mogelijkheden zijn en puzzel zo de ideale familiereis Europa.

Online Reisbeurs Europa

Reisinspiratie opdoen voor Europa? Dat kan! Bekijk de Online Reisbeurs Europa. Onze bestemmingsexperts gaan de diepte in tijdens hun gloednieuwe landenpresentaties en delen hun insidertips vanuit eigen ervaring. Van lekkerste restaurants, leukste activiteiten buiten de drukte om, de mooiste routes tot kleinschalige, bijzondere hotels gerund door lokale ondernemers. En natuurlijk vertellen we je graag op welke manier je corona-proof reist. Ben jij erbij?

Kijk nu de Online Europa Reisbeurs LIVE

Ga met Riksja Family naar Griekenland

Wil je samen met de kinderen naar Griekenland, maar niet twee weken bivakkeren op een resort? Met Riksja Family ontdek je Griekenland op onze eigenwijze manier: een individuele familierondreis. Als je met Riksja reist combineer je het culturele Griekenland met veel natuur en een ontspannen strandvakantie. Met een huurauto rijd je vanuit Athene het groene binnenland in en per veerboot ga je eilandhoppen. Met onze manier van reizen beleef je Griekenland écht weg van de massa en leer je hun gastvrijheid kennen.

Riksja Family Griekenland

Ga met Riksja Family naar Kroatië en Slovenië

Naar Kroatië en Slovenië met kinderen? Doen! Als reizende ouders én Kroatië kenners hebben we de leukste excursies en fijnste slaapplekken voor families uitgezocht en adviseren we je uit eigen ervaring. We hebben mogelijkheden van baby’s tot tieners. Het ene moment zoef je langs de kabels van een zipline dwars door de natuur, het volgende roer je in een pan tijdens een lunch bij een lokaal gezin thuis. Dit en andere niet te missen excursies, zoals een escape room dwars door Ljubljana of de huur van een familie SUP zijn inbegrepen. Maar pas je reis gerust aan met een extra stoere of culinaire belevenis of een meerdaagse zeilreis langs onbewoonde eilanden. Natuurlijk is er ook genoeg tijd om je handdoek uit te rollen voor een duik in een azuurblauwe zee die je kent van ver weg bestemmingen.

Riksja Family Kroatië en Slovenië

Ga met Riksja Family naar Italië

Familiereis ItaliëWij creëren voor jouw gezin de ideale mix van cultuur, actief zijn en natuur, zonder dat je het relaxen overslaat. Zo kun je in een hemels stadje midden in de bergen wandelen door de Dolomieten, maar ook genieten op het Gardameer met je eigen bootje. Op reis met tieners? Dan is het Toscaanse landschap verkennen met een Vespa de ideale manier. Overnachten doe je op de mooiste plekken, zoals een agriturismo omringt door olijfbomen waar je vlakbij pasta leert maken met een echte Italiaanse mamma. Zo kom je in contact met de mensen, maar kun je ook met je gezin genieten van de rust en omgeving.

Riksja Family Italië

Ga met Riksja Family naar IJsland

IJsland is eigenzinnig en uniek, ruiger wordt het haast niet in Europa. En dat dat met kinderen goed te doen is, hebben we zelf ervaren. We gingen je voor, op zoek naar cottages midden in de natuur waar kinderen vrij hun weg kunnen gaan en stoere activiteiten waar je tot het binnenste van IJsland doordringt. Riksja Familie IJsland is het resultaat van deze zoektocht, met mogelijkheden voor zowel grote als ook kleine kinderen. Ziplinen door een met mos begroeide canyon en opwarmen in je eigen hot tub of bij de houtkachel. Leer IJslanders kennen tijdens je fietstour door Reykjavik of ga kajakken over het gletsjermeer.

Riksja Family IJsland

buitenleven tijdens je familievakantie in Spanje

Nog meer bestemmingen waar je naar toe kunt met Riksja Family:

Riksja Portugal: familiereis Portugal en familiereis Madeira, Riksja Noorwegen en Zweden familiereis, Riksja Spanje familiereis, Riksja lapland familiereis