Reiskriebels

Wij schenken je graag een beleving en wel tot 200 euro per boeking!

Wij zijn al in de kerstsfeer en schenken je daarom met veel plezier een mooie beleving naar keuze tot 50 euro per persoon!

Bij het boeken van je reis ontvang je van ons een beleving ofwel een excursie ter waarde van 50 euro per persoon. Zorg je er daarbij voor dat vrienden, familie of collega’s ook nog een reis boeken, dan dragen wij 50 euro per boeking bij aan een goed doel in Ecuador – het Baca Ortiz Kinderziekenhuis! Een kerstkadootje voor jou en voor een kindje wat jouw hulp goed kan gebruiken.

Een beleving? Wat is dat eigenlijk?

Stel je eens voor dat je met je kids de sympathieke ananasboer Don Rudolfo in Costa Rica gaat bezoeken. Geniet van lekkere super verse ananas.

Misschien spreekt het jullie wel enorm aan om over de Everglades in Florida te ‘zweven’ en dat in een spectaculaire airboot.

Altijd al tortilla’s willen maken of hangmat weven? Dat leren de Maya’s in Mexico je wel.

Hou je meer van geschiedenis? Wat denk je ervan om het spannende Alcatraz te bezoeken. Toch eerder actief? Dan trekt vlotvaren in Canada jullie misschien wel aan, tegelijk stoer én veilig.

Een team van reizende mama’s en papa’s!

We zijn overal zelf geweest en eigenlijk kunnen we het bijna nergens anders over hebben, dan over reizen. We horen het soms zelf ook om ons heen: ga je zó ver op reis met je kinderen? Het kan weleens voelen alsof je je keuze moet verdedigen.

Ervaring leert ons dat het juist bijzonder is om met andere gewoontes en gebruiken in contact te komen en de kids zo meer over de wereld te leren. Maar ook jijzelf leert anders kijken als je de wereld door de ogen van je kind ziet.

We gaan naar bestemmingen waar je veilig kunt reizen en beperken de risico’s door voor hoofdzakelijk malariavrije gebieden te kiezen.

Ter plekke staan ook nog ervaren Engels- of Nederlandssprekende partners voor je klaar, mocht je vragen of hulp nodig hebben.

Met je gezin de wereld ontdekken?

Onze verre reizen met kinderen, groot of klein, zijn individueel, maar ook georganiseerd.

De leukste plekjes zijn tevoren geselecteerd en bijzondere excursies en overnachtingen zijn al inbegrepen. Daarbij houden we de dagafstanden behapbaar en het reistempo relaxed.

Met andere families is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. We bieden een ruim aanbod aan bestemmingen waar je gemakkelijk met je kinderen kunt reizen: ver weg of juist dichter bij.

Verander ook het leven van een kindje!

Wij geven je een voucher ter waarde van 50 euro en JIJ mag deze schenken aan een kindje!

Wanneer? Wel, jij bent net zo enthousiast als wij over Riksja Family reizen waardoor je besloten hebt om een reis te boeken en je bent hier zó gelukkig mee dat je het aan iedereen gaat vertellen, je familie, vrienden, collega’s,… Door je enthousiasme gaan anderen misschien ook wel willen boeken en het mooie is dat als zij boeken dankzij jou dat jij deze voucher voor het Baca Ortiz kinderziekenhuis van ons cadeau krijgt!

Ecuador – Baca Ortiz kinderziekenhuis

Veel kinderen uit arme gezinnen komen naar dit grote openbare ziekenhuis.  Wij hebben gekeken waar we kunnen helpen. Er is vooral behoefte aan kleding, speelgoed en educatieve materialen in de vorm van leerboekjes en spellen. Met de donaties kunnen deze spullen worden aangeschaft.

 

Zie ook onze voorwaarden voor deze actie.

Wij zijn van 26 tem 30 jan ’17 te vinden op het vakantiesalon in Antwerpen, Hal 4

Beste reistijd: wanneer waarheen?
Blog
7 x waarom verre reizen met kinderen een aanrader is
Blog
Top 10 activiteiten met tieners op reis
Blog