Van koelkastmagneten tot kekke hoedjes

Deel jullie gekste reissouvenir met ons

Je komt meestal niet alleen van een reis terug met een koffer vol fantastische herinneringen, maar ook vol met bijzondere souvenirs. Je kunt eigenlijk niet op reis zijn geweest zonder een tastbare herinnering mee naar huis te nemen. Een mooie lamp uit Marrakech, een typisch Vietnamees punthoedje, een masker uit Thailand: ornamenten die je huis opleuken en je terug doen denken aan die geweldige reiservaring. Maar elk land kent ook gekke souvenirs: een dansend mariachi-varken, een kitsch sneeuwbal met de New York skyline of een zwaaiende Aziatische gelukskat. We zijn op zoek naar de meest memorabele souvenirs! Dus … spotten jullie een fantastisch, gek of onvergetelijk aandenken op reis? Maak een foto en deel deze met ons! Het gekste souvenir wordt beloond met een dagje Beekse Bergen voor het hele gezin!

Hoe doe je mee?

Deel een foto van jullie mooiste, gekste of meest memorabele souvenir op onze Facebookpagina of tag @riksjafamily in je foto op Instagram. Heb je geen socialmedia-account? Dan mag je ook je foto insturen via het inzendformulier hieronder. Door deel te nemen ga je akkoord met de actievoorwaarden.

En dit kunnen jullie winnen

We halen Afrika voor een dagje naar Nederland. Ga met je kinderen op safari en spot leeuwen, giraffen en cheetas in het wild. In de natuur van Brabant kunnen je kinderen kijken, voelen, ruiken en leren. En jij stiekem ook. Zo wordt de napret van jullie reis nog extra verlengd!

 

Deel jullie reissouvenir

  • Max 1 MB.

Actievoorwaarden

We zijn niet zo van de regeltjes (vrijheid, blijheid), maar we willen ook met niemand ruzie, dus hier toch nog even wat zaken om op te letten:

  • Je kunt meedoen door je foto hierboven te uploaden of te delen via social media en @riksjafamily te taggen.
  • Je hoeft geen klant te zijn van Riksja Family om deel te kunnen nemen aan de Gekste Reissouvenir-verkiezing.
  • Uiteraard worden illegale souvenirs (denk aan opgezette dieren of souvenirs van ivoor) niet geaccepteerd. Niet door ons en ook niet door de douane. Wil je niet voor problemen komen te staan? Check dan deze info nog even!
  • Maximaal 1 deelname per persoon.
  • Insturen kan tot en met 31 augustus 2019. De winnaar wordt in de eerste week van september bekend gemaakt.
  • Indien je je persoonlijke gegevens achter laat om mee te doen, ga je akkoord met ons privacybeleid.
  • Heb je nog een vraag? Neem dan even contact op via info@riksjatravel.nl.