Een afgestemde reis voor jouw gezin

Hoe wij werken

Bouwstenen en rondreizen
Onze reizen zijn het resultaat van eigen reiservaringen en wat wij als ouders het allerbelangrijkst vinden op reis. Niet te lange afstanden, aangepaste snelheid van reizen, leuke afwisseling in activiteiten en zoveel mogelijk slaapplekken met zwemmogelijkheden. Als je hiermee rekening houdt is (ver) reizen met je kinderen vooral heel leuk.

Van de combinatie van hotels, excursies en vervoer hebben we bouwstenen gemaakt. Jij kiest de bouwstenen die je het leukste vindt, wij plakken ze handig aan elkaar. Zo stel je zelf je reis samen, zonder het gedoe van alles zelf uitzoeken. We luisteren graag naar je om je gericht te helpen hierbij. Omdat we de reizen altijd eerst zelf uitproberen, krijg je advies uit eigen hand.

Hotels
Wij vinden het op reis belangrijk om in contact met de lokale mensen te komen. Daarom kiezen we graag voor overnachtingen in kleinschalige hotels. Daarnaast snappen we dat wanneer je met kinderen reist, je het liefst op comfortabele slaapplekken verblijft met voorzieningen zoals een zwembad en speeltuin. Daarom testen wij alle hotels eerst uit. Ontdek meer over overnachten met Riksja Family.

Ons reisvoorstel aan jou
Naar aanleiding van je mailtje of aanvraagformulier bellen we je altijd even om te ontdekken wat je ideale reis is en welke bouwstenen of rondreizen je hebt gekozen. Dat vinden we belangrijk. Want zo kunnen we een reisvoorstel maken die aansluit op je wensen en verwachtingen. Je kan ons altijd even bellen bij vragen of wijzigingen in het voorstel, dan passen we het plan zo voor je aan.

Boeken en aftellen tot aan de reis
Zodra de rondreis helemaal is zoals je hem hebben wilt, dan geven we onze partner ter plaatse de opdracht om alles voor je vast te leggen. We hebben een nauwe samenwerking met deze partner die jouw ook ter plekke kan helpen, mocht dat nodig zijn. Ze spreken allemaal Engels of Nederlands. Het geeft een prettig gevoel om te weten dat wij hier in Nederland en de mensen van het kantoor ter plaatse je altijd kunnen helpen tijdens je reis. De voorpret kan nu beginnen.

Klik hier voor onze bestemmingen.

Beste reistijd: wanneer waarheen?
Blog
Costa Rica-specialist Mariska: “De meiden leken geen taalbarrière te hebben”
Blog
Naam
Bas
Functie
Productmanager
Bijnaam
Bas in the bush
Favo. best.
Marokko
Mee op reis
Zakmes
Wil nog naar
Tanzania