Ben jij het lichtje in deze donkere tijd?

Maak kans op een WakaWaka

Bij Riksja Travel doen we er alles aan om een zo positief mogelijke impact te creëren. Zo compenseren we de volledige CO2-uitstoot van onze reizen, werken we samen met lokale partners die het land en hun werknemers een warm hart toedragen, werken we met kleinschalige hotels en selecteren we duurzame activiteiten. Daarnaast steunen we verschillende sociale projecten via onze eigen stichting Soulventure. Nu het steeds vroeger donker wordt en ook kouder, willen we ook in de decembermaand een verschil blijven maken.

Jij kan daarbij helpen!

Boek jij in december een Riksja-reis? Dan maak je kans op een van de 60 WakaWaka’s. De WakaWaka Power+ t.w.v. 70 euro, is een krachtige, compacte powerbank met zaklamp op zonne-energie. Ideaal voor al je outdoor-activiteiten. Kortom, een handige duurzame gadget voor op reis. Extra bijzonder: als je hebt gewonnen mag je namens ons ook nog één weggeven aan een goed doel. Om je keuze makkelijker te maken, hebben wij al twee projecten voor je uitgezocht: een basisschool in Afrika of vrijwilligersorganisatie Movement on the Ground. Ben jij het lichtje in deze donkere tijd?

De projecten:

 

WakaWaka Chirovakamwe school

Chirovakamwe basisschool

De Chirovakamwe basisschool in Mutare, Zimbabwe ligt in een gebied dat niet is aangesloten op een electriciteitsnetwerk. Hierdoor zijn kinderen genoodzaakt om hun huiswerk te maken bij kaarsen of kerosinelampjes, die gevaarlijk zijn voor de gezondheid. Help jij deze kinderen aan een gezonde toekomst? Door een WakaWaka te doneren aan de Chirovakamwe basisschool, kunnen zij ’s avonds veilig in het licht hun huiswerk maken.

WakaWaka Nepal

Movement on the Ground

Vrijwilligersorganisatie Movement on the Ground helpt mensen in vluchtelingenkampen op de Griekse eilanden Lesbos en Samos. Help jij deze mensen in nood? Door een WakaWaka te doneren is het mogelijk om een telefoon op te laden waardoor zij contact kunnen onderhouden met hun familie en vrienden. Doordat de WakaWaka een powerbank én een zaklamp ineen is, hebben de mensen ’s avonds ook een lichtje.