Bedankt voor je aanvraag!

Wat leuk dat je Thailand wilt verkennen met je kids en een reisvoorstel bij ons hebt aangevraagd! De reiskriebels zijn vast al begonnen, dus we gaan snel aan de slag met je aanvraag. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Riksjafamilythailand.nl is onderdeel van Riksja Family. Kennis met ons maken? Kijk op www.riksjatravel.nl Hartelijke groet van het Riksja Family-team

PS: wist je trouwens dat we De Reisgraag Award voor Beste Familiereizen hebben gewonnen? Lees hier wat onze reizigers van ons vinden.

Voor meer reisinspiratie kun je ons ook volgen op: Facebook Twitter Youtube Googleplus Pinterest

  • Zeg eens, wat vind je van ons?

    Feedback geven? Word lid van het Riksja Panel!

    Wij hebben geregeld onderwerpen waar we met onze reizigers over willen sparren, zoals gebruiksgemak van onze websites website en slimmigheden om gemakkelijk je eigen reis online samen te stellen.

    Vind je het leuk om zo nu en dan mee te praten hierover? Laat dan hieronder je gegevens achter. (Maximaal 1x per kwartaal)
  • (optioneel)
    We zijn benieuwd of het versturen van een extra uitnodiging voor het schrijven van een recensie en geven van een algemene beoordeling (cijfer 1 t/m 5) te veel is of niet. Wat vind jij?

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina van Riksja Family Thailand.