Landen om samen jullie wereld te verbreden.

Onze bestemmingen

Onze verre reizen met kinderen zijn individueel, maar ook georganiseerd: vervoer, bijzondere activiteiten en slaapplekken zijn al inbegrepen. Daarbij houden we de dagafstanden behapbaar en het reistempo relaxed. Met andere families is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. We bieden een ruim aanbod aan bestemmingen waar je gemakkelijk met je kinderen kunt reizen: ver weg of juist dichterbij. Zoek je een andere bestemming? Kijk dan ook eens op Riksja Travel, waar Riksja Family onderdeel van is.

Boek vóór 1 september tijdelijk met flexibele boekingsvoorwaarden

Lees hier meer over onze flexibele voorwaarden.

Bouw je eigen reis

Beste reistijd

We hebben een overzicht gemaakt van de beste reisperiode per bestemming, zodat jouw rondreis niet (letterlijk!) in het water valt. Bekijk in het overzicht wanneer je het beste waarheen op reis kunt gaan.

 

Check de beste reistijd

Reisvoorstel op maat

Heb je ideeën van jouw ideale reis, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Deel jouw wensen met ons en wij sturen je een vrijblijvend reisvoorstel op maat toe. Het enige wat jij hoeft te doen is te dromen over jouw volgende verre reis.

 

Ontvang een vrijblijvend reisvoorstel op maat

Update coronavirus

De uitbraak van het coronavirus zal je vast niet ontgaan zijn. Op deze pagina kun je terecht voor de meest actuele, reis gerelateerde informatie rondom het coronavirus.

 

 

Meer informatie