Landen om samen jullie wereld te verbreden.

Onze bestemmingen

Onze verre reizen met kinderen zijn individueel, maar ook georganiseerd: vervoer, bijzondere activiteiten en slaapplekken zijn al inbegrepen. Daarbij houden we de dagafstanden behapbaar en het reistempo relaxed. Met andere families is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. We bieden een ruim aanbod aan bestemmingen waar je gemakkelijk met je kinderen kunt reizen: ver weg of juist dichterbij. Zoek je een andere bestemming? Kijk dan ook eens op Riksja Travel, waar Riksja Family onderdeel van is.

Informatie webinar

We nemen je graag mee in de wereld van reizen met kinderen tijdens ons online webinar op maandag 18 januari 19.30. Meld je nu aan.

Boek vóór 1 februari tijdelijk met flexibele boekingsvoorwaarden

We begrijpen dat het ten tijde van de corona-pandemie spannend en onzeker is om een reis te boeken. Toch willen we je heel graag weer in de reisstemming laten komen. Daarom bieden we je een unieke kans, door je financiële zekerheid te bieden, mét daarbij alle flexibiliteit die je op dit moment wenst. Als je tussen 15 september & 31 januari 2021 een reis bij ons boekt, hoef je géén aanbetaling te doen. Daarbij heb je de zekerheid van gratis annuleren tot 45 dagen voor vertrek. Ook kun je tot 30 dagen voor vertrek kosteloos wijzigingen aanbrengen in je vertrekdatum of zelfs je reisbestemming. Lees hier meer over de actievoorwaarden.

Bouw je eigen reis

Beste reistijd

We hebben een overzicht gemaakt van de beste reisperiode per bestemming, zodat jouw rondreis niet (letterlijk!) in het water valt. Bekijk in het overzicht wanneer je het beste waarheen op reis kunt gaan.

 

Check de beste reistijd

Reisvoorstel op maat

Heb je ideeën van jouw ideale reis, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Deel jouw wensen met ons en wij sturen je een vrijblijvend reisvoorstel op maat toe. Het enige wat jij hoeft te doen is te dromen over jouw volgende verre reis.

 

Ontvang een vrijblijvend reisvoorstel op maat

Update coronavirus

De uitbraak van het coronavirus zal je vast niet ontgaan zijn. Op deze pagina kun je terecht voor de meest actuele, reis gerelateerde informatie rondom het coronavirus.

 

 

Meer informatie