Landen om samen jullie wereld te verbreden.

Onze bestemmingen

Onze verre reizen met kinderen zijn individueel, maar ook georganiseerd: vervoer, bijzondere activiteiten en slaapplekken zijn al inbegrepen. Daarbij houden we de dagafstanden behapbaar en het reistempo relaxed. Met andere families is contact snel gelegd, net als met de lokale bevolking. We bieden een ruim aanbod aan bestemmingen waar je gemakkelijk met je kinderen kunt reizen: ver weg of juist dichterbij. Kijk hier voor de beste reistijd per bestemming. Zoek je een andere bestemming? Kijk dan ook eens op Riksja Travel, waar Riksja Family onderdeel van is.

Wil je reisadvies? Laat ons je wensen en reis-ideeën weten. Dan proberen wij je een zo goed mogelijk reisvoorstel op maat te doen.

Twijfel jij nog helemaal waar je volgende vakantie heen moet gaan, bel dan tijdens kantooruren met onze SOS-hulplijn op telefoonnummer +31(0)71 891 0175. Onze bestemmingsexperts helpen je aan de hand van je gewenste reisperiode, reisduur en reiswensen bepalen wat de beste bestemming voor je is! Geen tijd om te bellen? Onze online bestemmingswijzer helpt je ook op weg.

Bouw je eigen reis