Bedankt voor je aanvraag!

Wat leuk dat je Vietnam wilt verkennen met je gezin en een reisvoorstel bij ons hebt aangevraagd! De reiskriebels zijn vast al begonnen, dus we gaan snel aan de slag met je aanvraag. Je hoort zo spoedig mogelijk van ons!

Riksja Family Vietnam is onderdeel van Riksja Family. Kennis met ons maken? Kijk op www.riksjafamily.nl.

Hartelijke groet van het Riksja Family Vietnam-team

PS: wist je trouwens dat we De Reisgraag Award voor Beste Familiereizen hebben gewonnen? Lees hier wat onze reizigers van ons vinden.

Voor meer reisinspiratie kun je ons ook volgen op: Facebook   Afbeeldingsresultaat voor linked in button   YoutubeAfbeeldingsresultaat voor instagram button

Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina van Riksja Family Vietnam

Feedback form

  • Zeg eens, wat vind je van ons?

    Feedback geven? Word lid van het Riksja Panel!

    Wij hebben geregeld onderwerpen waar we met onze reizigers over willen sparren, zoals gebruiksgemak van onze websites website en slimmigheden om gemakkelijk je eigen reis online samen te stellen.

    Vind je het leuk om zo nu en dan mee te praten hierover? Laat dan hieronder je gegevens achter. (Maximaal 1x per kwartaal)
  • (optioneel)

Om je alvast in de stemming te brengen

Recept voor Vietnamese loempia’s

20 bevroren loempiavellen                         100 gram surimi (imitatiekrab)
100 gram rijstvermecelli                             150 gram rundergehakt
1 sjalotje                                                    2 eieren
2 tenen knoflook                                       1 tl Thaise vissaus of sojasaus
1 wortel in lange dunne repen                   zout
3 shiitake paddestoelen                             verse gemalen peper olie om in te frituren

Ontdooi de loempiavellen. Week de rijstvermicelli ongeveer vijf minuten in kokend water en giet ze af in een zeef. Pel de sjalot en hak hem fijn, net als de knoflook, wortel en shiitake’s. Mix de groenten met de surimi, het gehakt, 1 ei, de rijstvermicelli, de vissaus, 1 theelepel zout en peper, totdat een stevig mengsel is ontstaan. Klop het andere ei licht op. Leg 4 loempiavellen uit en plaats het mengsel in het midden van het vel. Strijk wat geklopt ei over het vel en vouw de randen van het vel over de vulling. Rol de loempia’s op en strijk de randen van de loempia dicht met wat ei. Je kunt de ongebakken loempia’s 1 dag afgedekt bewaren in de koelkast, of vries ze in. Verwarm de frituurolie tot 175°C. Bak niet meer dan 4 loempia’s tegelijk, voor ongeveer 6-7 minuten. Leg de vers gebakken loempia’s op een keukenpapiertje om uit te lekken. Serveer met chilisaus. Eet smakelijk, of zoals ze in Vietnam zeggen: “Ăn ngon nhé”!