rondreis vietnam met kinderen

Rondreis Vietnam met kinderen

Proef de lekkerste Vietnamese hapjes tijdens een foodsafari in Hanoi, fiets door de rijstvelden, bezoek door jungle overwoekerde tempels en leer surfen aan de kust! Wij zorgen ervoor dat je de toeristische hoogtepunten van je reis kunt afwisselen met ongerepte en weinig bezochte plekken. Onze Vietnam-rondreizen zijn individuele rondreizen die we hebben gecreëerd door korte reisprogramma’s, bouwstenen, met elkaar te verbinden. Het zijn combinaties die wij goed bij elkaar vinden passen. Als je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. Wij, Vietnam-kenners Leonie, Birgit en Yvonne, helpen je graag verder om je ideale rondreis Vietnam met kinderen samen te stellen.

✔ We helpen je vanuit onze eigen ervaring               ✔ Je slaapt kleinschalig en sfeervol         ✔ Je reis wordt 100% CO2-gecompenseerd
✔ Je ziet de highlights, maar net even anders          ✔ Leuk voor ouders én kids                      ✔ Een individuele rondreis voor jouw gezin

Kies je favoriete Vietnam rondreis
Iets veranderen? Laat het ons weten.
Vrijblijvend reisvoorstel aanvragen

Rondreis 1 – Vietnam Unlocked

Reisschema: Hanoi - Mai Chau - Tam Coc - Bai Tu Lung - Dong Hoi - Phong Nha - Hué - Hoi An
Reisduur: 16 dagen / 15 dagen
Reissom: € 1885,- per volwassene
€ 1395,- per kind
Vluchten: vanaf € 950,- p.p.

Reis je het liefst hier en daar buiten de gebaande paden en staan cultuur en natuur bovenaan je wensenlijstje dan is de rondreis ‘Vietnam Unlocked’ ideaal voor jou. Met deze reis ga je naar bekende steden zoals Hanoi, Hué en het sfeervolle Hoi An, maar verblijf je ook in het minder bezochte Phong Nha Ke Bang National Park. Slaap bij een bergvolk thuis en vaar door Bai Tu Lung (net zo mooi als Halong Bay maar een stuk rustiger). Lees hier meer over je Vietnam rondreis.

Voeg deze rondreis toe aan je Vietnam reisplan!

Rondreis 2 – Highlights Vietnam

Reisschema: Hanoi - Mai Chau - Tam Coc - Halong Bay - Hoi An - Nha Trang - Saigon - Mekong delta
Reisduur: 18 dagen / 17 nachten
Reissom: € 1970,- per volwassene
€ 1455,- per kind
Vluchten: vanaf € 950,- p.p.

Tijdens deze Vietnam rondreis combineer je de belangrijkste bezienswaardigheden en de leukste activiteiten met een relaxte afsluiting in de Mekong delta. De ideale mix van cultuur, natuur en strand. Lees hier meer over je rondreis Vietnam.

Rondreis 3 – Avontuurlijk Vietnam

Reisschema: Hanoi - Sapa - Halong Bay - Phong Nha - Hue - Hoi An - Dalat - Mui Né
Reisduur: 23 dagen / 22 nachten
Reissom: € 1980,- per persoon (o.b.v. 4 personen)
Vluchten: vanaf € 950,- p.p.

Een complete rondreis Vietnam met kinderen vol actie en avontuur. Hike door de groene rijstterrassen rondom Sapa, ga kajakken bij Halong Bay, spring achterop de motor in Hué en verken de omgeving van Hoi An per fiets. Word zeiknat in Dalat tijdens een canyoning tocht en sluit je reis af met surfen en chillen op het strand van Mui Ne. Lees hier meer over je rondreis Vietnam 3 weken.

Rondreis 4 – Vietnam in een notendop

Reisschema: Hanoi - Bai tu Long - Dong Hoi - Phong Nha - Hoi An - Whale Island
Reisduur: 16 dagen / 15 nachten
Reissom: € 1550,- per volwassene
€ 1145,- per kind
Vluchten: vanaf €1100,- p.p.

Proef je graag van alles wat en heb je zo’n twee weken dan bevat deze reis door Vietnam met kinderen de ideale mix. Je combineert een foodsafari in Hanoi met slapen op een houten boot bij Halong Bay. Bind de schoenen onder en trek de natuur in bij Phong Nha National Park maar ook steden zoals Hué en Hoi An ontbreken niet. Je eindigt tropisch, op het kleine Palmeneiland. Lees hier meer over je Vietnam rondreis met kinderen.

1
van
4

 

Algemene informatie rondreis Vietnam met kinderen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op 2 volwassenen + 2 kinderen (2 t/m 11 jaar) reizend in juli en augustus. Andere gezinssamenstellingen en periodes op aanvraag.

Wat is inbegrepen?

– Alle overnachtingen inclusief ontbijt, een enkele lunch of diner wanneer aangegeven in beschrijving
– Transfers als omschreven
– Genoemde excursies
– Waar nodig assistentie van onze lokale agent, die ook 24 uur per dag bereikbaar is.

Wat is niet inbegrepen in de rondreis Vietnam met kinderen?

– De (retour)vlucht van Nederland naar Vietnam. Deze kunnen we uiteraard ook voor je regelen.
– Niet genoemde transfers
– Facultatieve excursies zoals genoemd
– Visumkosten
– Reis- en annuleringsverzekering

Vietnam rondreis aanpassen?

Het is mogelijk aanpassingen op een rondreis door Vietnam met kinderen te maken. Misschien wil je liever ergens een verlenging, een extra excursie erbij of een upgrade van je accommodatie. Geef dit even aan als je jouw reisplan invult, we zullen een aangepaste prijsopgave doen. Er zijn zeer veel verschillende combinaties mogelijk en we adviseren je graag. Je kunt ons ook altijd een e-mail sturen.

x

Leuk, we hebben deze rondreis toegevoegd aan je reisplan!

Ben jij al klaar om je wensen aan ons door te geven zodat wij een vrijblijvend reisvoorstel kunnen maken?

Nee, ik wil verder puzzelen