Over Riksja Family Vietnam

Vietnam reizen specialist

Ons kantoor hangt vol reisfoto’s en souvenirs en aan het plafond wapperen sarongs. Wij raken nooit uitgepraat over reizen en reizen het liefste met onze eigen kinderen de aardbol rond, waar en wanneer we maar kunnen. We bieden dan ook die manier van reizen aan die we zelf het leukste vinden. Vertel ons hoe jij graag reist en met onze bouwstenen maken we samen een reisplan dat bij je past.

Riksja Family Vietnam is onderdeel van Riksja Family, een kindvriendelijke reisorganisatie van reizigers voor reizigers. Op het kantoor in Leiden werken we met enthousiaste mensen met een passie voor reizen. Verre reizen maken met je kinderen kan volgens ons op een leuke manier. Door middel van onze bouwstenen, korte reissegmenten, kun je zelf jouw ideale reis samenstellen. In onze rondreizen hebben we al combinaties van bouwstenen gemaakt, maar pas ze gerust aan om de reis te maken die bij jou past. Een reis die je op je eigen tempo indeelt, waarbij je een land en zijn bevolking echt leert kennen en waarna je thuiskomt met een verhaal. Een grappige, mooie of bijzondere ervaring die je nog lang bijblijft. Daarnaast vinden we het belangrijk dat onze reizen verantwoord zijn met respect voor mens en natuur. Lees hier meer over onze kijk op verantwoord reizen.

Vietnam reisspecialiste Yvonne

Vietnam is voor mij het land van de rijstvelden, het heerlijke eten en de afwisseling tussen de kalkrotsen bij Halong Bay, het platteland bij Sapa en de steden Hué en Hanoi. Samen met mijn drie kinderen heb ik al een aantal verre reizen gemaakt waarbij Azie altijd wel een speciale aantrekkingskracht heeft. Ook in Vietnam zijn de mensen zo vriendelijk, en kan ik echt genieten van alle streetfood. Ik vind daarom de foodsafari in Hanoi echt genieten.

 

Onze partner ter plaatse

In Vietnam werken wij met een Vietnamese partner die je ter plaatse met raad en daad ter zijde staat.

Wij selecteren onze lokale partners met zorg. Wij vinden dezelfde dingen belangrijk; vrijheid, echtheid en goed zijn voor mensen. Zij regelen ter plaatse jouw reis. Reizen waarin de mens centraal staat, kleinschalig en vanzelfsprekend verantwoord. Zo kunnen wij erop vertrouwen dat je niet alleen vóór je reis, maar ook tijdens je Vietnam reis, in goede handen bent.