Maak een gaaf filmpje en win!

Vlogactie Riksja Family

Herken je dat, dat je kind of tiener de wereld alleen nog maar lijkt te zien door het scherm van z’n telefoon? Is die van jou er ook zo een die werkelijk álles filmt, liefst ook nog met zichzelf erop? Dat kan dan nu eindelijk z’n vruchten af gaan werpen! :)

Bij Riksja Family gebruiken we graag échte foto’s en videobeelden om te laten zien hoe mooi, gaaf of bijzonder onze bestemming is. Geen opgepoetste stockfoto’s, maar realistische beelden die onze gave activiteiten en mooie slaapplekken tonen en waarmee we onze reizigers kunnen inspireren. En je raadt het misschien al: daarvoor hebben we jullie hulp nodig!

Zijn jouw kinderen gek op filmpjes maken en roepen ze altijd dat ze als ze later groot zijn vlogger willen worden? Laat ze dan nu een vet filmpje maken tijdens jullie Riksja Family-reis (zelf filmen mag natuurlijk ook!). Een filmpje van het ziplinen, raften, paardrijden of kajakken bijvoorbeeld. Of van de mooiste slaapplek waar je bent geweest. Ook leuk: als je in een tuktuk zit, op een kameel, in een bootje of op de fiets. We hebben alvast wat voorbeelden op een rij gezet. Kijk ook naar het filmpje hieronder!

Zoek je inspiratie? Kijk dan eens bij deze filmpjes die we al eens eerder kregen.

Is jullie missie geslaagd en heb je de actievoorwaarden hieronder* gelezen? Stuur je filmpje(s) dan door naar info@riksjakids.nl. Dit mag natuurlijk na jullie vakantie, eerst nog even lekker genieten van de reis.

Uiteraard staat er ook iets tegenover: de mooiste filmpjes krijgen sowieso eeuwige roem op onze site(s) en socialmediakanalen en het tofste filmpje belonen we bovendien met een professionele camera van Sony. Zo komt die vlogcarrière wel heel erg dichtbij!

Wat vinden wij belangrijk bij de filmpjes?

  • Zorg dat er kinderen of tieners op het filmpje staan.
  • Met deelname ga je ermee akkoord dat we het filmpje mogen gebruiken op onze website, in onze nieuwsbrief of op onze socialmediakanalen (Facebook, Instagram, Youtube).

Actievoorwaarden?

We zijn niet zo van de regeltjes (vrijheid, blijheid), maar we willen ook met niemand ruzie, dus hier toch nog even wat zaken om op te letten:

  • Stuur je filmpje uiterlijk in op zondag 16 september, 23.59 uur. De winnaar van de Sony-camera wordt op vrijdag 29 september bekendgemaakt op onze Facebookpagina.
  • Alleen reacties die zijn ingezonden naar Riksja Family (info@riksjakids.nl) doen mee.
  • Mag je onbeperkt filmpjes sturen? Natuurlijk, dat vinden we alleen maar leuk!
  • Werknemers van Riksja Travel zijn uitgesloten van deelname. Je mag natuurlijk wel je mooiste filmpje insturen, maar we laten je niet winnen.
  • Het winnende filmpje wordt gekozen door Riksja Family op basis van originaliteit.
  • Met deelname ga je ermee akkoord dat we het filmpje mogen gebruiken op onze website, in onze nieuwsbrief of op onze socialmediakanalen (Facebook, Instagram, Youtube).
  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Tenzij je een postduif stuurt, die laten we niet in de kou staan.